Syning af gardiner på dansk systue

Bærerdygtige valg af gardiner og gardinskinner

Vi bestræber os på at gøre vores hjemmeside og de produkter vi tilbyder, så bærerdygtige som muligt. Derfor har vi truffet nogen valg omkring leverandører, der sikre de bedste kår for vores produkter. Dette indbefatter blandt andet vores syningen, stof metervarer og gardinskinner. 

 

Syning af gardiner og boligtekstiler på Dansk systue

Alt vores synings sker på Danmarks største systue. Systuen har syet badeforhæng, gardiner, puder, hynder, duge og meget mere, til danskernes hjem siden 1984. Det er en systue med kompetente medarbejder der under ordentlige vilkår, dagligt arbejder for at sikre høj kvalitet. 

Se vores udvalg af syning her

Syning af gardiner, hynder, puder og meget mere på dansk systueDansk syning af boligtekstiler

Gardinskinner af genanvendt aluminium

Vores 20012005 og 1200 gardinskinner er alle produceret af minimum 75% genanvendt aluminium. De er etisk fremstillet og produceret med lav CO2 aftryk. Gardinskinnerne kan desuden genanvendes med minimalt materiale tab efter brug. 

Stof metervarer af recycled garn og fibre

Genanvendelse af de produkter der allerrede er skabt, er hvad vi bestræber os på når vi udvælger stof metervare. De fleste af vores metervarer er produceret af recycled af garn og fibre, der samtidig er flammehæmmende og akustikcertificeret, for at sikre dit hjem og forbedre det rum de stoffet tilføres til. 

Se vores udvalg af stof metervarer her

Silje 

Tilbage til blog