Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Gardinskinner.dk

CVR: 39631857

Mail: kontakt@gardinskinner.dk

Ejer: Silje Lund Olesen 

Betaling
Gardinskinner.dk modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Gardinskinner.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fragt
Gardinskinner.dk bruger GLS pakkeshop samt PostNord som leverandør - Læs meget mere om priser på levering samt hvad du kan forventer under siden "Fragt og levering

Reklamationsret

Der gives reklamationsret som gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Ved returnering
Rettes henvendelse til kontakt@gardinskinner.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@gardinskinner.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se varen på samme måde, som hvis du ser på den i en fysisk butik.

Hvis varen er bearbejdet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se på varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik

Ved at benytte vores hjemmeside, Instagram, Facebook side,  og/eller nyheds mails accepterer du, at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne datapolitik.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.  

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, fysiske adresse, emailadresse og/eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå www.gardinskinner.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Vi gemmer kun dine oplysninger som navn, telefonnummer, mail og adresse ved køb af varer, eller tilmelding af vores nyhedsmail.

Vi deler kun dine oplysninger ved køb af varer, hvor leverandører og fragtfirma  også modtagere dine oplysninger som navn, adresse osv.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte www.gardinskinner.dk samt vores Facebook og Instagram side. 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Os på kontakt@gardinskinner.dk

eller

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: silje@metervarer-shoppen.dk