Under himlen, over havet og i haven

Naturen er lige uden for vores dør, og nogen gange trukket med inden for i vores hjem. Jeg er nysgerrig på hvad naturen gør ved os og hvad vi kan gøre ved den. Madlavning, køkkenhave, ture i havet, kigger på himlen, det her hvad vi gør her på siden. Blog indlæg, billeder og små tekster er hvad siden her med tiden skal indeholde, og ligesom i naturen skal der være plads til alt det der må vokse vildt og det som vi i samarbejde med naturen kan skabe.

 • Landbrug

  Alt hvad vi spiser er der nogen der har produceret. Landbrug i danmark og i resten af verden sikre at vi kan få mad på boderet. Hvordan madvarerne produceres er vigtigt for kvaliteten af produkterne og vores ve og vel.

 • Maden og køkkenhaven

  Smag, velvære og sundhed er blot nogen af de ord der kan koplet på mad. Det er livsnødvendigt samtidig emd at det kan krydre vores tilværelse. At tilpasse maden så den er en støtte for os samtidigmed med at den kan være en byrde.

 • Blomster

  Smukke er de, nogen gange spiselige og for vores natur, divers for insekterne. At kunne nyde blomsterne året rundt er en kunst for at holde i live eller for at forberede til tøring, til pynt.

 • Den vilde natur

  Fri som en fugl, flyver vi over bjergene i bakke dalene og ud over havene. Den ville natur spejler noget ios mennesker fra en fjer fortid som der endnu lever side om side med os og vores hverdag

Fra Jord Til Jord

Fra jorden vi dyrker og det gror. Vi høster og spiser ved samme bord. Vi gøder og sår, for at vi kan opleve det hele igen til næste år.

Drømme for siden

Siden her er først lige begyndt og drømmene er mange.

Jeg drømmer om en dag at have et sted med køkkenhave, marker, plantager, hvor kvaitets grønsdager, u(h)rter, blomster og bær vokser. Jeg drømmer om en dag at drive en resturang hvor så meget som muligt af maden skal komme fra egne rækker. Jeg drømmer om et sted fyldt med dyr der både spreder hygge blandt gæsterne og som er med til at drive den forretning med mælk, æg, kød og garn lavet af fårenes uld og farvet med gårdens afkrødre. Drømmene er mange og det er hvad siden her skal være med til at understøtte og følge med i udviklingen der hen imod.